DE SPAANSE MOEDER DEN HAAG

DE SPAANSE MOEDER DEN HAAG Waarom moeilijk doen, als het ook Spaans kan

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 708 reviews
20 Sep 2021 at 21:03 Eten was heerlijk en op tijd bezorgd
18 Sep 2021 at 15:17 Smaakte erg lekker. Eten was wel aan de prijzige kant voor de hoeveelheid extra toppings die je krijgt.
15 Sep 2021 at 21:15 goed klaargemaakt smaakte goed
7 Sep 2021 at 12:40 Goed maar ik zou graag meer opties willen zien in het beperkte menu.
2 Sep 2021 at 12:25 ik heb al in het verleden van gegeten eten is altijd lekker.maar deze keer was het eten steen koud.lijkt alsof het uit de koeling kwam.was echt niet goed
29 Aug 2021 at 19:50 Spanish food is not all spicy by default. Why make it all spicy...
29 Aug 2021 at 9:28 M'n vriend en ik hadden in de middag een beetje ruzie en de manier waarop ik het met hem goed kon maken was een heerlijk diner bestellen via Thuisbezorgd. Met De Spaanse Moeder heb ik weer veel punten bij hem gescoord! Het was ├ęcht heerlijk!! :)
27 Aug 2021 at 1:14 Uitstekend. Dank jullie wel!
24 Aug 2021 at 21:57 Geen tent om eten te bestellen, tenzij je binnen een straal van 500m woont. De gerechten die hier besteld kunnen worden horen vers uit de keuken direct gegeten te worden.
24 Aug 2021 at 20:13 Heerlijk eten! Ondanks wat lange bezorgtijd was het eten nog heerlijk warm, genoten!
18 Aug 2021 at 9:15 Food was awesome as always!
16 Aug 2021 at 21:37 Te weinig voor je geld geldverspilling dus