DE SPAANSE MOEDER DEN HAAG

DE SPAANSE MOEDER DEN HAAG Waarom moeilijk doen, als het ook Spaans kan

order food online

Recentreview


4 stars out of 731 reviews
28 Nov 2021 at 12:27 Bestelling was een half uur te vroeg, gelukkig waren we al thuis. wel erg lekker
26 Nov 2021 at 18:22 Super lekker en snel bezorgd.
19 Nov 2021 at 20:57 Vind het eten hier altijd erg lekker, maar je kan nu helaas niet meer zelf customizen. En als je op vrijdagavond besteld duurt het lang
16 Nov 2021 at 22:15 Excellent meal as always. I requested a specific delivery time and they were happy to accommodate me.
13 Nov 2021 at 16:13 The stews arrived piping hot and delicious. Dont know if there is a real mother there cooking. But someone is puttinf somw real love in that hot stuff!
13 Nov 2021 at 16:10 Eten was op tijd en goed warm. Hopi bon waa!
13 Nov 2021 at 6:42 The delivery has taken 60+ min (unbelievable!), and delivered only after reminder by the phone. The food was cold. Just WTF, guys?
12 Nov 2021 at 20:11 was helemaal goed en snel
10 Nov 2021 at 21:16 Bezorgtijd was ANDERHALF UUR! En het eten was KOUD! Ik heb het gemeld en Spaanse Moeder zegt alleen sorry en biedt mij niet eens iets aan als goedmakertje. GEPRUTS!
7 Nov 2021 at 22:23 Perfect
30 Oct 2021 at 21:51 Het eten was erg lekker,alleen jammer dat t niet erg warm meer was toen het bezorgd werd
30 Oct 2021 at 20:38 Het eten is zooooooo lekker!!! Vond het heel verassend! Ga hier zeker vaker bestellen!