DE SPAANSE MOEDER DEN HAAG

DE SPAANSE MOEDER DEN HAAG Waarom moeilijk doen, als het ook Spaans kan

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 559 reviews
20 Nov 2020 at 21:50 Je wordt echt vrolijk van dit eten. Heerlijke smaken
19 Nov 2020 at 20:16 Was weer erg lekker! Duurde iets langer dan de app aangaf, maar het wachten waard!
19 Nov 2020 at 19:17 First time order, won't be te last. Food was delicious and good amount. Delivered very swiftly. Great experience
18 Nov 2020 at 21:36 Eete was lekker. Maar het was koud. Dat is erg jammer.
17 Nov 2020 at 19:15 Stoofpotje met linzen was weer superlekker
16 Nov 2020 at 20:15 Zoals gewoonlijk heerlijk eten. Gedeelte van de bestelling klopte niet, maar dat werd super netjes opgelost. Snel het juiste gerecht alsnog geleverd + taart als excuses. Top!
16 Nov 2020 at 13:21 Fantastisch comfort food, altijd goed.
13 Nov 2020 at 9:14 Runderstoof en kapsalon waren heerlijk! Hier gaan we vaker bestellen.
10 Nov 2020 at 22:59 Eerlijk, smakelijk eten met gezonde producten en met aandacht bereid! We hadden 3 verschillende stoofschotels besteld (ook vega): divers van smaak en geweldig lekker. Allesbehalve “eenheidsworst” dus. Ook nog eens heel vlot bezorgd en zorgvuldig verpakt.
9 Nov 2020 at 9:28 Delicious
6 Nov 2020 at 21:36 Ik heb er van genoten, erg smaakvol, iets minder zout.....en ietsje meer. Ik ga zeker nog een keer bestellen.
4 Nov 2020 at 19:56 Vanavond iets anders willen proberen : menu zag aantrekkelijk uit : paddestoelen dans en seizoen potje: pigparadise . Was opzich lekker, wat aan zoutig kant maar smolt in je mond ! Iets kleine portie voor de prijs !