DE SPAANSE MOEDER DEN HAAG

Recentreview


4 stars out of 836 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from De Spaanse Moeder Den Haag. Want to know more? Find out more.

21 Nov 2022 at 22:30 Altijd genieten!!
16 Nov 2022 at 7:26 Eten was heerlijk.. ik ga zeker nog een keer bestellen.
14 Nov 2022 at 6:38 Eten kon niet slechter. Prijs kwaliteit een absolute 0. Schandalig.
2 Nov 2022 at 21:37 Wel okee, beetje duur voor de kwaliteit. Eten koud toen het aankwam. Als ik meer dan 20 eu uitgeef verwacht ik op z'n minst wel dat het eten warm is als het aankomt maar goed wie ben ik? een hongerige bruine jongeman op zoek naar wat lekkers
25 Oct 2022 at 23:31 Goede prijs kwaliteit verhouding kan aan alle ingrediƫnten proeven dat er verse producten gebruikt worden verse sla verse aardappelen verse kruiden ik wil de keuken spaanse moeder bedanken voor in mijn ogen in 5 steren waardige maaltijd
25 Oct 2022 at 23:26 Echt top met zen 4e zitten eten iedeereen heeft echt onwijs genoten van het eten heb vrienden uit brabant die speciaal naar den haag komen om spaanse moeder te eten telkens als er hier besteld word is het gewoon uitermate top ga zo door
22 Oct 2022 at 22:43 Eerder dit jaar was dit echt een 5 sterren waard. Nu is de menukaart aangepast en het eten niet zoals eerst.
9 Oct 2022 at 19:37 Great soulfood
4 Oct 2022 at 20:48 The main dish was good, but the shrimps were nit well baked abd the coating was too much
4 Oct 2022 at 19:56 lekkere vette hap, valt niet meer over te zeggen.
3 Oct 2022 at 22:03 Erg lekker maar ontzettend duur, had ook wel wat meer inhoud verwacht, in totaal 18 euro inclusief bezorg kosten voor nog niet eens een handvol patatjes, kom op nou 18 euro . Lol kost je nog geen euro om het dubbele te serveren.. joe joe
19 Sep 2022 at 21:20 Ik heb meerdere malen de Spaanse kapsalon besteld, vanwege de lekkere smaak, maar de laatste 2x is het totaal koud afgeleverd. Ik hou ermee op dit te bestellen.zo jammer van je geld