DE SPAANSE MOEDER DEN HAAG

DE SPAANSE MOEDER DEN HAAG Waarom moeilijk doen, als het ook Spaans kan

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 798 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from De Spaanse Moeder Den Haag. Want to know more? Find out more.

14 May 2022 at 20:40 Super lekker eten en ook nog eens ongelooflijk snel bezorgd, ik was gewoon verrast toen er al na 17 minuten na het bestellen werd aangebeld terwijl het zaterdagavond en etenstijd was. Helemaal top!
25 Apr 2022 at 21:53 De maaltijd was echt heel lekker. We hadden de bega en de normale gehaktballen. De bezorging duurde met 50 min wel wat lang
17 Apr 2022 at 21:32 Eten was matig, maar toen er stukjes glas in het eten bleken te zitten was het einde maaltijd. Restaurant leek melding wel serieus te nemen en gaf aan direct maatregelen te hebben getroffen.
11 Apr 2022 at 21:33 Excellent food and taste! Very well cooked and prepared!
3 Apr 2022 at 20:25 Ik had wat betere kwaliteit verwacht voor €35 voor twee personen. Vooral de vegetarische kapsalon viel tegen, bestond voornamelijk uit aardappelstukjes.
1 Apr 2022 at 22:16 Never disappoints! Fast and delicious
1 Apr 2022 at 21:25 Smaak is matig en het was koud bij bezorgen. Beter niet open staan voor alle postcodes (afstand) als je niet goed kan verpakken ivm afkoeling. Prijs totaal is hoog ten opzichte van kwaliteit.
1 Apr 2022 at 20:25 Snelle bezorging, goed warm en zoooooo lekker. Zoals een echte spaanse moeder het ook zou doen
23 Mar 2022 at 22:30 Super lekker vega gerecht. Ik ben fan en hoop dat ze zo door kunnen gaan.
20 Mar 2022 at 21:26 Heerlijk! Ongelooflijk dat we deze nog niet kenden!
18 Mar 2022 at 20:27 Eten was koud toen het aankwam, duurde ook te lang ruim 70-80 min
14 Mar 2022 at 21:10 Heerlijk, je proeft dat er liefde in zit.