DE SPAANSE MOEDER DEN HAAG

DE SPAANSE MOEDER DEN HAAG Waarom moeilijk doen, als het ook Spaans kan

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 220 beoordelingen
18 jan 2020 om 19:52 Wat een maaltijden, de hele familie tevreden Ik kook zelf graag uitgebreid, maar de Spaanse mama mag het voortaan af en toe overnemen. Ik proef de versheid en liefde. Tot snel.
17 jan 2020 om 21:38 Flauw en weinig smaak, jammer
16 jan 2020 om 10:13 The food was great, a little cold, I think because the delivery lady had trouble finding our address. We had the pyrenees bowl and a tomato soup.
14 jan 2020 om 11:57 We had the Pyreneen and the Gordo. Great taste. Delivery was very quick and the meals were warm. We will order again for sure! I felt in my homecountry and it reminded me of my mama's cuisine!!! Warm regards!
13 jan 2020 om 12:02 Helemaal top dit restaurant! Wat een lekkere smaken allemaal. En wat een verademing op de traditionele afhaalmogelijkheden van pizza's en burgers! Vriendelijke bezorging maakt het compleet.
12 jan 2020 om 19:50 Heerlijk gegeten. De vrienden die bij me langs waren gingen meteen kijken of er een vestiging was bij hen in de buurt. Erg vriendelijke bezorger ook. Top ervaring.
7 jan 2020 om 19:44 Delicious food, full of flavor and the gambas were to die for. Can’t wait to order again.
5 jan 2020 om 21:44 Binnen 15 minuten had ik een onovertreffend heerlijke maaltijd op tafel staan(VeganFriendly)! Ruim een kwartier eerder dan verwacht stond de goedgehumeurde bezorger voor mijn deur, wie ook nog eens de trotse vader van de eigenaar bleek te zijn. Wat een we
5 jan 2020 om 19:07 We hadden de 'Albondigas de Mamá' en de 'de tevreden boer', allebei ontzettend lekker!
4 jan 2020 om 20:22 Echt aanwinst voor de buurt. Ben zo blij dat we bij jullie kunnen bestellen, want het is echt top! Veel liefde in het eten. Dit kan je echt proeven!
2 jan 2020 om 20:49 Hey, Ondanks de wachttijd, Fantastische levering door El Padre✌️. Er is behoefte aan gezond en lekkere smaakvolle afhaal. Ik hoop dat ze het volhouden!
1 jan 2020 om 21:41 De Spaanse kapsalon was heerlijk, alleen bij beide miste het gebakken ei?!