DE SPAANSE MOEDER DEN HAAG

DE SPAANSE MOEDER DEN HAAG Waarom moeilijk doen, als het ook Spaans kan

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 625 reviews
13 Feb 2021 at 22:43 Wat een heerlijke Spaanse kapsalon, muy sabroso y delicioso. Nu ben ik ook benieuwd naar jullie andere gerechten.
13 Feb 2021 at 20:51 Niet verkeerd maar het mag allemaal iets meer pit hebben. Wij proefde vrijwel geen knoflook in de aioli en ook de stoofjes konden net iets meer smaak hebben. Ze waren nu wat waterig en zoet helaas.
13 Feb 2021 at 0:03 Ben dol op deze restaurant, heb er maanden lang, elke week van genoten, maar de laatste paar weken worden mijn bestellingen incompleet geleverd en/of komt het pas een anderhalf uur later aan, dat gezegd hebbende, ik ben verslaafd aan ze
11 Feb 2021 at 21:52 El Classico en “stil mijn honger” allebei erg lekker
8 Feb 2021 at 16:58 Maaltijd lekker, bijzonder en riimschoots genoeg, gevraagde bezorgtijd 19.00, bezorgd om 18.40
5 Feb 2021 at 23:10 Pretty good
5 Feb 2021 at 20:52 Quite expensive for what you get and the meat stew had a lot of fatty chewy bits which I dislike.
3 Feb 2021 at 21:49 The food was ok, but the vegan kapsalon is a joke. Waste of money
1 Feb 2021 at 11:29 Zondagavond is vaak druk qua maaltijden bestellen, maar het was er binnen 35minuten. :) Het eten was zoals altijd bij De Spaanse Moeder overheerlijk, en genoeg! Fijn ook dat er nu wat meer vega opties zijn, die echt volwaardige maaltijden zijn.
1 Feb 2021 at 8:51 Eten niet zoals ik hier gewend ben. Nu waren het; kleine porties, koud, extra toppings vergeten en bovenal snel en zonder liefde gemaakt.
31 Jan 2021 at 20:55 Heerlijk gegeten!! Het garnalen voorgerecht was heerlijk, zeker een aanrader. Snelle bezorging ook. En dat op een zondagavond.
30 Jan 2021 at 13:53 Delivery was okay. Loved the cheesecake. The chicken stew was too sweet.